Wie zijn we?


Wij zijn SiMaVibes, een jong bedrijf (eenmanszaak) gespecialiseerd in web- en softwareontwikkeling. Onze naam, SiMaVibes, staat voor het gevoel dat we met onze projecten willen hebben. Het beschrijft de manier waarop we denken en werken als we nieuwe toepassingen en projecten ontwikkelen. Elke letter van "SiMa" beschrijft ons team:
We zijn een Sociale groep van ontwikkelaars met veel Integriteit. We zijn geMotiveerd om te blijven leren en onze diensten uit te breiden, zodat we de Ambities die we als bedrijf hebben kunnen vervullen.

Wat doen we?

Wij zijn een jong startend bedrijf dat gespecialiseerd is in web- en softwareontwikkeling. Als u op zoek bent naar een eigen website of naar een softwareapplicatie, dan zijn wij het team om dit voor u te ontwikkelen. U kan ons ook contacteren voor advies, onderhoud en/of reparaties van computers en mobiele toestellen.

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn een klein bedrijf, maar dit weerhoudt ons er niet van om geweldige producten af te leveren. Een van onze sterke punten als kleine onderneming is dat wij u een meer op maat gemaakte ervaring kunnen aanbieden. Bij ons voelt u zich niet zomaar de zoveelste klant.

Waar kan je ons vinden?

Het kantoor van SiMaVibes is gevestigd in Pepingen, een kleine gemeente in de buurt van Halle. Dit is de gemeente waar onze oprichters zijn opgegroeid en u kunt er ons nog steeds vinden op Steenweg op Elingen 25, 1670 Pepingen.

Wij bieden een brede waaier aan services aan.

Naast het aanbieden van web- en softwareontwikkeling bieden bij ook nog een brede waaier aan andere diensten aan. Bijvoorbeeld het bouwen van custom (gaming) computers etc.

Bekijk onze diensten

Ontmoet ons team


Image

Vandevelde Marijn

Oprichter - Programeur - Designer

Marijn is een van de oprichters van het bedrijf. Hij is een enthousiast persoon die een voorliefde heeft voor het ontwikkelen van websites en computersoftware. Dit blijkt uit zijn opleiding, op de middelbare school volgde Marijn ICT in Don Bosco Halle waar hij in 2018 afstudeerde. Vanaf 2018 tot 2021 volgde hij "Elektronica-ict" met een specialisatie in "Web en Mobiele Ontwikkeling" bij Odisee Gent.

In zijn vrije tijd breidt Marijn graag zijn kennis uit, onder andere over ethisch hacken, programmeren en ontwerpen.


Onze diensten


Software ontwikkeling

C#, Java, Python, MySQL, SQL, ...

Website ontwikkeling

HTML5, CSS3, Javascript, Jquery, React js, React Native, PHP, Laravel, ...

Reparatie en onderhoud

Desktops, Laptops, ...

Hardware consultancy

Samenstellen van op maat gemaakte pc's, advies voor vervangen van hardware, ...

Netwerk installatie

Installatie van bedraad en draadloos internet, ...

Software installatie

Installatie van besturingssystemen op nieuwe computers, installeren van specifieke software op computers, ...

Op zoek naar je eigen website of software?

Je hoeft niet verder te zoeken. Wij bij SiMaVibes hebben alles wat u nodig heeft om uw eigen website op maat te maken voor u of uw bedrijf. Of misschien wilt u een specifieke softwaretoepassing om uw werk te vergemakkelijken. Stop met zoeken en neem contact met ons op voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

Portfolio


Onze eigen website. Dit is een van de voorbeelden van wat wij kunnen betekenen voor u.

Voor Steens,bouwde wij een webshop via welke hij zijn producten kan aanbieden aan zijn klanten.

Voor dit bedrijf ontwikkelde wij een webshop via welke zij hun producten kunnen aanbieden.

Voor Mong Blok, een plaatselijk cafe/speeltuin, staken wij hun bestaande website in een nieuw jasje.


Contacteer ons


Heeft u een idee in uw gedachte? Stuur ons een bericht.